Maakt u het mede mogelijk? 

The Public Domain, een compositie van de Amerikaanse componist David Lang voor 1000 stemmen in de openbare ruimte! Door het hele land zijn al weken repetities gaande met zangers uit buurthuizen, amateurkoren, projectkoren en kantoren – allemaal om The Public Domain 5 en 6 juli te kunnen uitvoeren in Amsterdam en Haarlem, onder leiding van onze eigen chef-dirigent Peter Dijkstra.

We horen nu al prachtige verhalen voortkomen uit dit project. Deelnemers ontmoeten en vinden elkaar tijdens repetities, buurtgenoten leren elkaar kennen en allerlei groepen uit de samenleving komen samen door muziek. Met The Public Domain creëren we een betere samenleving door middel van koormuziek: de zangers komen samen vanuit heel Nederland en vormen één nieuwe groep die zingt over wat ze verbindt en wat ze met elkaar delen. De uitvoeringen vinden plaats in het hart van de zakenwereld, op de Zuidas in Amsterdam, en midden in de samenleving, in Schalkwijk, Haarlem. Na zeer succesvolle uitvoeringen in New York, Berlijn en Londen is dit een evenement dat niet gemist mag worden. We hebben echter uw hulp hier bij nodig!

Op 5 en 6 juli vinden de uitvoeringen plaats en laten we zien dat zingen ontzettend veel mensen tegelijk bereikt en verbindt. U bent van harte uitgenodigd om deze concerten bij te wonen. Toegang is gratis en iedereen is welkom. Ook zijn deelnamekosten zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven om mee te doen. We hebben daarom uw hulp nodig om dit prachtige project tot een goed einde te kunnen brengen: steun The Public Domain financieel, en draag bij aan de verbindende kracht van muziek!

Geeft u zangers de mogelijkheid om mee te doen aan dit unieke zangproject én ondersteunt u een Nederlandse première o.l.v. Peter Dijkstra? Als u een donatie doet ten behoeve van The Public Domain , draagt u niet alleen bij aan de verbindende kracht van muziek en zingen, maar krijgt u daarvoor ook iets terug. 

€10

 • U ontvangt een symbolisch entreebewijs in uw inbox

€75

 • Adopteer een zanger

 • U geeft iemand de mogelijkheid om mee te doen die anders thuis zou moeten blijven. U ontvangt een gesigneerde foto van ‘uw’ zanger.

€150

 • Promotie voor eigen koor

 • U mag met uw eigen koor of gezelschap op aangewezen plaatsen flyeren en reclame maken. Hebt u nog tenoren of bassen nodig voor eigen projecten, of wil u een eigen concert onder de aandacht brengen bij zangers uit heel Nederland? Dit is uw kans!

€500

 • Koffie met Neil Wallace of Tido Visser

 • Benieuwd naar de drijvende artistieke krachten achter het Nederlands Kamerkoor en de Koorbiënnale? Drink een kop koffie met Neil Wallace (artistiek directeur Koorbiënnale) of Tido Visser (algemeen en artistiek directeur Nederlands Kamerkoor) en ga een betekenisvol gesprek aan over de urgentie van kunst, de verbindende kracht van koormuziek en zoek samen naar inspiratie voor nieuwe community-projecten!

€1.250

 • Koffie met Peter Dijkstra

 • Altijd al eens willen een goed gesprek willen hebben met Peter Dijkstra, chef-dirigent van het Nederlands Kamerkoor? Dit is uw kans! Misschien wil hij zijn beste tips en tricks van het vak wel delen….

€5.000

 • Workshop zanger Nederlands Kamerkoor

 • Inspiratie opdoen met uw eigen koor / buurtvereniging / sportclub? Wij sturen een van de beste zangers van het Nederlands Kamerkoor bij u langs voor een uitgebreide workshop!

€10.000

 • Dineren met David Lang

 • Dit is een unieke kans en slechts één keer te vergeven, dus wees er snel bij: een geheel verzorgd diner voor 4 personen met David Lang, Pullitzer-winnaar en componist van The Public Domain.